Politika piškotkov

Piškotki

 

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se ob obisku strani naložijo na vaš računalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani.

 

Naj omogočim piškotke?

Piškotke je potrebno vključiti, če želite v popolnosti izkoristiti funkcionalnost naše strani. V nasprotnem primeru, bo vaš obisk spletne strani omejen v delovanju in uporabniški izkušnji. Priporočamo, da piškotke vključite.

 

Katere piškotke uporablja naša spletna stran?

_ga GA1.2.1444959309.1423507999Piškotki za beleženje statistike obiska spletne strani. pravljicnih7.si 364 dni
_gat Piškotki, ki zmanjšujejo število poizvedb. pravljicnih7.si 10 minut
cc_analytics Obvezni piškotki, v katere zabeležimo ali se strinjate z uporabo posamezne vrste piškotkov ali ne. pravljicnih7.si Približno 360 dni.
cc_necessary Obvezni piškotki, v katere zabeležimo ali se strinjate z uporabo posamezne vrste piškotkov ali ne. pravljicnih7.si Približno 360 dni.
cc_social Obvezni piškotki, v katere zabeležimo ali se strinjate z uporabo posamezne vrste piškotkov ali ne. pravljicnih7.si Približno 360 dni.
cookie_notice_accepted Pomni uporabnikovo odločitev. pravljicnih7.si 1 mesec.
woocommerce_recently_viewed Shrani ID zadnjega ogledanega produkta. pravljicnih7.si Seja

 

Piškotki družbenih omrežij

V kolikor vsebine naše spletne strani delite s prijatelji na družbenih omrežjih (Facebooku, Twitterju, idr.), se lahko zgodi, da vam bodo ta omrežja poslala piškotke. Njihovih piškotkov ne nadzorujemo in zanje ne prevzemamo odgovornosti.